Odprtje hotela Falkensteiner Club Funimation Borik

, Potovanja

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik, ki ga je spletno mesto Holidaycheck razglasilo za najlepši družinam prijazen hotel na Hrvaškem, je prenovljen in preurejen. S sodobnim dizajnom, bogatejšo ponudb in številnimi drugimi ugodnostmi za najzahtevnejše goste je ponovno odprl svoja vrata.

 

Falkensteiner Club Funimation Borik

 

Zadar, 7. junija 2018 – Bleščeče bela in kraljevsko modra, pastelni odtenki z nekaj zlatimi in turkiznimi detajli, cela paleta modrih barv, ki poplesujejo po prostoru – nov, svež in sodoben dizajn hotela Falkensteiner Club Funimation Borik s štirimi zvezdicami z očarljivimi in prepoznavnimi notami sredozemskega podnebja pooseblja moč morja. Po dolgi zimi je priljubljen družinski hotel v Zadru po temeljiti prenovi spet odprt za goste. Prenovljenih je 146 od 258 sob in apartmajev, z novo podobo in povečanjem pa se ponašajo tudi recepcija, preddverje, restavracija in bari.

 

Falkensteiner Club Funimation Borik

 

Club Funimation Borik je obogatil tudi svojo gastronomsko ponudbo. Storitev All Inclusive Plus od zdaj vključuje vrhunsko kulinarično ponudbo Alpe Adria z zajtrkom, kosilom in večerjo v obliki ruskega bifeja in razne tematske večere, mini bar z možnostjo neomejenega uživanja brezalkoholnih pijač, pestro izbiro alkoholnih pijač, okusne koktajle, številne prigrizke cel dan v baru pri bazenu, zdrave prigrizke v območju spa in polnočni prigrizek all inclusive. Odlično, kajne?

 

Falkensteiner Club Funimation Borik

 

Za zabavo, igre in aktivnost bo poskrbel vsem znani Falky in ekipa profesionalnih animatorjev v Falky Landu z otroškim igriščem, diskom in otroško opremo, velik vodni svet z vrtoglavim toboganom in Falky SPA za najmlajše. Medtem ko se otroci zabavajo v otroškem svetu, se mama in oči lahko sprostita v centru Acquapura Thalasso & SPA, ki je velik kar 2.500 m² in se ponaša s prostornim bazenom.

 

Falkensteiner Club Funimation Borik

 

Acquapura je wellness filozofija, ustvarjena ekskluzivno za hotele Falkensteiner, ki v hotelih ob morju temo vode predstavlja skozi bogato izbiro thalasso tretmajev. Po kopeli z morsko soljo, morskem pilingu ali oblogami z morskimi algami za telo vam bo vaše telo hvaležno. Spa center vas bo navdušil z velikimi vodnimi površinami, prostorom za sprostitev Lemon, zunanjim masažnim bazenom, kanalom za stopala Kneipp, kompleksom savn, fitnesom z napravami za kardio vadbo, zasebnim spajem za dva in barom Vital.

Ponudba in več informacij: https://www.falkensteiner.com/hr/hotel/borik

 

Falkensteiner Club Funimation Borik

 

Falkensteiner Michaeler Tourism Group

Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG ali krajše FMTG AG je eno od vodilnih zasebnih turističnih podjetij, ki posluje v šestih evropskih državah. Pod svojo streho združuje področje hotelov in rezidenc – trenutno kar 32 hotelov s štirimi in petimi zvezdicami ter rezidenc, podjetje FMTG-Development in turistično svetovalno podjetje Michaeler & Partner.

Dodaj odgovor