Personalizirane Havaianke za najbolj odštekano zimsko poroko

, Moda

Japonke nas sicer spominjajo na sezono kopanja in sončenja, vendar pa so lahko zanimive tudi v hladnejši sezoni, zahvaljujoč se kolekciji, ki je namenjena porokam in našemu sanjskemu dnevu.

Priljubljene japonke so tako postale nepogrešljiv del poročnega dne, predvsem zaradi zanimivih podrobnosti, ki zaljubljencema, pa tudi njihovim gostom, ostanejo za vedno v spominu.

Personalizirani okraski na japonkah namreč predstavljajo lep spomin magičnega dne, tako za mladoporočenca kot tudi za vse povabljene.

Če želite biti originalni na vaši poroki in navdušiti vaše goste ter prijatelje, potem Havaianas predlaga popolno zahvalno darilo, ki bo všeč vsem, saj ga bodo lahko uporabili še isti večer, še posebej po obredu, ko elegantni čevlji s petko postanejo odveč in se lahko preubujete v udobne japonke Havaianas.

Havaianas slim in Havaianas top modeli v beli barvi pa prav tako simbolizirajo prihajajoči božič in so idealna podlaga za igranje s personaliziranimi broškami, ki jih lahko kombinirate na nešteto načinov.

Poigrajte se z zanimivimi Havaianas podrobnostmi, ustvarite originalne zahvalnice za svoje goste, ki bodo japonke lahko koristili tudi na vaši zabavi, prav vam pa bodo prišle tudi na medenih tednih na tropkish destinacijah. Svoje Havaianas »wedding« (poročne) japonke lahko naročite na tukaj.

Nastale leta 1962, Havaianas japonke prenašajo brazilski duh po vsem svetu s pomočjo legendarnih gumijastih podplatov in živahnih vzorcev polnih veselja in optimizma. Havaianas simbolizira udobje, srečo in svobodo v najpreprostejši in spontani obliki za vsa stopala.

Dodaj odgovor