Načrtujete zimski počitek ob bazenu? To so stvari, ki jih morate prinesti s seboj.

, Moda

Če nameravate obiskati nekatere od wellness destinacij, potem verjetno veste, kako pomembna je priprava na potovanje. Nepogrešljiv kos v vašem kovčku so zagotovo japonke.

Čeprav je plavanje in sončenje daleč za nami, lahko tudi v zimskem času uživate ob bazenu. Najbolj priljubljena oblika zimske zabave je med drugim tudi wellness izlet, na katerem lahko uživate in se sprostite od napornega delovnega tedna.

Vsi se zavedamo, da so vroči bazeni in sproščujoče savne mesta, kjer se bakterije in glivice množijo z veliko hitrostjo. Zato je pomembno, da imate s seboj kakovostne japonke.

Najbolj priljubljene japonke na svetu – Havaianke, so lahko vaš najboljši zaveznik med zimskimi počitnicami ob bazenu. Havaianas japonke so izdelane iz čiste reciklirane gume in ne zadržujejo vlage ter ne povzročajo znojenja nog in so tako bolj odporne na bakterije in glivice. Poleg tega tudi klor ne bo poškodoval oblike in kakovosti vaših japonk.

Uživajte v brezskrbni zimski wellness sprostitvi z vedno spreminjajočimi trendovskimi modeli Havaianas japonk, ki vas nikoli ne bodo pustile na cedilu.

Dodaj odgovor