Ležerne Espadrile pozdravljajo jesenske dni

, Moda

Kljub temu, da poletja uradno še ni konec, nam vreme in nižje temperature sporočajo, da nas bo jesen letos obiskala prej kot ponavadi. In kaj si obleči, ko nas zjutraj na poti v šolo ali službo pričakajo nizke temperature, na poti domov pa nam postane vroče?

Letošnji modni trendi za jesen/zimo poudarjajo cvetlične vezenine, ki se pojavljajo na hlačah, jaknah in torbicah. »Must have« kos letošnje garderobe vsake modne navdušenke so prosojne majice, srajce in pa krila, ki jih kombinirajte s pleteninami, ki dajejo vtis udobja, mehkobe in topline. In kako začiniti styling, ki bo dal pridih sproščenosti in ležernosti? Z obutvijo, seveda.

vir: Pinterest

Znane modne blogerke po vsem svetu predstavljajo »casual look«, ki ponazarja ležeren in udoben stil za sproščeno raziskovanje mesta. Ko je premrzlo za japonke in prevroče za škornje, so espadrile prava jesenska rešitev za vse, ki imate radi modno, a hkrati udobno obutev.

vir: Havaianas

Skombinirajte jih z vašim najljubšim pulovorjem, ozkimi kavbojkami in torbico z cvetlično vezenino ter zablestite v zadnjih modnih trendih.

Podarite poletju še zadnji pozdrav z značilnimi Havaianas barvami ter obarvajte jesenske dni po svoje. Oglejte si celotno ponudbo na http://www.havaianas-store.com/en/women/espadrilles.

Dodaj odgovor