Jesenske espadrille – Tople, trendi in enostavno neustavljive

, Moda

Havaianas Origine Soft

Letos so espadrile must have kos v svetu čevljev. Modeli, k

i so zažigali v devedesetih letih, so se vrnili in zavzeli najvišje pozicije v trgovinah v času pomladi in poletja. No, da je ta udobna in elegantna obutev lahko popolen dodatek vsakemu outfitu tudi jeseni, je potrdila blagovna znamka Havaianas, ki je napovedala jesensko linijo espadril Origine Soft.

 

Jesenske espadrile s pdpisom Havaianas opisujejo trendi modele, ki jih je mogoče nositi ob vseh priložnostih. Najbolj zanimiv del teh neustavljivih čevljev je zagotovo material.

Kot že ime pove, Origine Soft espadrile opisujejo neomajno mehko kombinacijo flisa in jerseya, okrašenega z rdečim trakom, ki služi kot eleganten detajl in zagotavlja udobje ves dan.

Zaradi preprostega in trendi dizajna, so espadrile Origine Soft odlična izbira za ves dan in je idealna obutev, ki se prilega vsakemu stilu in se prilega vsaki priložnosti – od službe pa vse do večernega izhoda.

Je potrebno sploh še kaj dodati – razen tega, da Havaianas Origine Soft jesenske espadrile preprosto morate imeti!

V prilogu maila so fotografije v nizki resoluciji. Fotografije z visoko ločljivostjo lahko

 

 

prenesete tukaj: https://we.tl/yIywHpYLdu

Fotografije se lahko uporabljajo izključno za PR namene.

Nastale leta 1962, Havaianas japonke prenašajo brazilski duh po vsem svetu s pomočjo legendarnih gumijastih podplatov in živahnih vzorcev polnih veselja in optimizma. Havaianas simbolizira udobje, srečo in svobodo v najpreprostejši in spontani obliki za vsa stopala.

Dodaj odgovor